Varnaveien 34

Fakta

Type:
Næring
Segment:
Handel
Adresse:
Varnaveien 34
Areal:
2000
Ledig areal:
340
Antall enheter:

Informasjon

Varnaveien 34 er et kontor- og forretningsbygg sentralt beliggende i det etablerte handelsområdet Høyda, med svært god eksponering mot en av Mosseregionens mest aktive gater. Næringsbygget, bestående av 2000 kvm leieareal, ble oppgradert i 2017 med nye fasader, vindusfelt, samt innvendige overflater og innredninger tilpasset leietakerne.

Første etasje består av 1400 kvm handelsareal, hvor Flisekompaniet og Moss Rørleggerservice utgjør de største leietakerne.

Resterende arealer er primært kontorlokaler utleid til lokale virksomheter. Eiendommen har generelt god parkeringsdekning.

Næringsområdet Høyda har over tid sett en transformasjon fra industri til handel, men over de senere årene har man sett en klar videreutvikling der området også utvikles til nye flotte boligområder med nærhet til både handel, skoler og idrettsanlegg. Området er lett tilgjengelig med buss og bil, og ligger kun to minutters kjøring fra E6. Det er cirka fem minutter med bil til Moss sentrum, med stasjon på Østfoldbanen og fergeforbindelse til Horten. Busstopp i Varnaveien betjener flere ruter som alle stopper på Moss togstasjon. Det er holdeplass for flybuss i Ryggeveien.

Som en del av eiendommen tilhører også en utviklingstomt bebygget med et eldre bolighus i enkel standard, på ca. 80 kvm. Iht. dagens reguleringsbestemmelser kan tomten utvikles med et næringsbygg over 3 etasjer, med et samlet areal på ca. 5200 kvm.

Næringsbygget har i dag 255 kvm handelsareal og 240 kvm kontorareal til leie.

Senterleder(e)

No items found.

Utvikler

No items found.